Streeknieuws

Dieren opnieuw opgeschrikt door autobrand, eigenaar looft beloning uit

Foto: Martin de Jongh

DIEREN – Dieren is in de nacht van zaterdag op zondag opnieuw opgeschrikt door een autobrand. Dit keer was het raak aan de Surinkhof.

De brandweer van Dieren rukte rond 3.45 uur uit naar de Surinkhof. Daar stond een geparkeerde wagen in brand. Volgens de brandweer was het vuur door de eigenaar van de wagen al voor een groot deel geblust. Daardoor valt de schade mee.

De eigenaar van de auto heeft op Facebook een beloning van duizend euro uitgeloofd voor de gouden tip. Hij noemt het ‘een laffe zwakke daad’.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Twee weken geleden was het ook al raak in Dieren. Toen gingen twee auto’s in vlammen op.  Ook toen ging het vermoedelijk om brandstichting.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten