Streeknieuws

Het vermiste bange hondje Bella uit Dieren weer thuis

Hondje Bella uit Dieren. Foto: Facebookpagina Waar is Bella?

DIEREN – Na bijna twee weken op straat te hebben geleefd is het vermiste bange hondje Bella uit Dieren weer thuis. In de nacht van zondag op maandag zat ze in een vangkooi die voor het huis van de eigenaresse stond.

‘Ik lag in bed, mijn honden gingen enorm tekeer, ik kijk: Bella zit in de kooi die voor mijn huis stond! Huilend van blijdschap heb ik haar door de tralies geaaid! Wachten tot iemand me kon helpen de kooi naar binnen te tillen’, staat te lezen op de speciale Facebookpagina die in het leven was geroepen.

Het hondje wist vorige week dinsdagavond in een onbewaakt moment uit de achtertuin te ontsnappen. Sindsdien werd  er met man en macht gezocht naar Bella.  Ook was er een Facebookpagina opgezet en daar kwamen regelmatig meldingen binnen dat Bella is gezien. Verder waren er flyers uitgedeeld.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten