Streeknieuws

Kind uit Dieren naar het ziekenhuis na aanrijding dronken automobilist

Foto: Facebook Politie Doetinchem

DOETINCHEM – Een kind uit Dieren is zondagavond naar het ziekenhuis gebracht na een aanrijding op de Hofstraat in Doetinchem. De tegenligger, een 25-jarige man uit Doetinchem, had alcohol gedronken, meldt de politie.

De Doetinchemmer was de macht over het stuur verloren en botste op een auto met daarin een gezin uit Dieren.

‘Ter plaatse bleek de veroorzaker te hebben gedronken en de ademanalyse op het bureau gaf later een uitslag van 665 ug/l. Hierop werd zijn rijbewijs ingenomen’, meldt de politie.

Een van de kinderen in de andere auto moest voor controle naar het ziekenhuis.

De Doetinchemmer vertelde volgens de politie dat hij, ondanks dat zijn rijbewijs werd ingenomen, toch zal blijven rijden.

‘De veroorzaker kan rekenen op extra aandacht van de politie’, meldt de politie.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten