Streeknieuws

Bedelaars actief in Velp: ‘Geef geen geld en bel de politie’

Foto: Facebook politie Velp

VELP – De politie waarschuwt voor bedelaars die actief zijn in Velp. De politie adviseert om ze niets te geven en direct de politie te bellen.

Agenten kwamen afgelopen weekend twee mannen tegen op de Hoofdstraat in Velp. Volgens de politie komt bedelen vaak voor in combinatie met zakkenrollerij of babbeltrucs. Daarom is het advies om niets te geven en de politie te bellen.

Foto: Facebook Politie Velp

Foto: Facebook Politie Velp

‘De personen reden in een zwarte BMW. Één van de personen had briefjes bij zich waarin om geld wordt gevraagd. Na een uitvoerige controle van de personen en het voertuig hebben wij ze richting Duitsland gedirigeerd aangezien men daar vandaan zou komen’, aldus de politie.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten