Streeknieuws

Eindelijk! Veel zon en tropische temperaturen

Openluchtzwembad Rheden. Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

VELP – Bijna niemand had het meer verwacht tijdens de zomervakantie, maar deze week wordt het in de regio zonovergoten met tropische temperaturen van boven de dertig graden.

Dinsdag stijgt het kwik al naar zo’n 28 graden. Daarmee is de pret nog niet voorbij. De hele week blijft het zonnig en warm. Tot en met zondag blijft het boven de 25 graden, met woensdag als uitschieter. Dan wordt het ongeveer 32 graden.

Voor wie een beetje verkoeling wil zoeken kan terecht op de stranden van recreatiegebied Rhederlaag. Daarnaast is ook het openluchtzwembad in Rheden open van 07.00 tot 19.00 uur. In het weekend gaat het bad open om 10.00 uur.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten