Streeknieuws

Delen centrum Rheden urenlang zonder stroom

Foto: Pixabay

RHEDEN – Delen van het centrum van het dorp Rheden hebben in de nacht van woensdag op donderdag zonder stroom gezeten.

De elektriciteit viel rond 03.30 uur uit. Minder dan 250 aansluitingen waren getroffen.  Onder meer in de Dorpsstraat, Schoolweg, Smidsweg en Steenbakkersweg was het donker.

Rond 05.45 uur had iedereen weer stroom. Over de oorzaak van de stroomstoring is niets bekend.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten