Streeknieuws

Engelsman (87) bij Velp van snelweg gehaald

Foto: archief Studio Rheden

VELP – De politie heeft dinsdagavond bij Velp een 87-jarige Engelsman van de snelweg gehaald. Hij liep ter hoogte van het Velperbroekcircuit op de snelweg A12.

‘De Engelsman gaf aan dat hij geen familie meer had en vanaf maart aan het zwerven was.  Hij zou via Frankrijk en België naar Nederland zijn gekomen. In Engeland had hij zijn flat opgezegd. Hij was ontevreden over de sociale omstandigheden aldaar’, legt de politie uit.

Toen de man van de snelweg was gehaald hebben agenten hem naar de eerste hulp gebracht, omdat hij een aantal klachten had. Nadat deze meevielen werd hij naar een opvang in Arnhem gebracht.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten