Streeknieuws

Stadsregiotaxi gaat verder onder de naam Avan

Foto: Pixabay

VELP – De Stadsregiotaxi gaat vanaf 1 september verder onder de naam Avan. Ook in de gemeenten Rheden en Rozendaal wordt Avan verantwoordelijk voor het vervoer van mensen die niet zelfstandig met de bus of trein kunnen reizen.

Voor de inwoners die gebruik maken van de Stadsregiotaxi verandert er weinig. Het telefoonnummer om een rit te bestellen blijft hetzelfde. Wel is het nu mogelijk om via www.avan-vervoer.nl een rit te plannen.

Naast het vervoer van mensen die niet met het openbaar vervoer kunnen reizen gaat Avan in de toekomst ook het leerlingenvervoer regelen in de gemeenten Rheden en Rozendaal.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten