Streeknieuws

Dit weekend geen verkoeling in openluchtzwembad Rheden

Openluchtzwembad Rheden. Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

RHEDEN – Met deze hitte zoeken mensen massaal verkoeling in het openluchtzwembad aan de IJsselsingel in Rheden, maar bezoekers hebben dit weekend pech. Het bad is maar beperkt open, meldt de gemeente Rheden.

Het 43ste Posbanktoernooi van PFC Rheden gooit roet in het eten. Daardoor is het bad zaterdag en zondag maar beperkt open.

Vanwege dit jaarlijkse evenement zijn alleen het peuter- en familiebad te gebruiken. Bovendien is een groot deel van de zonneweide in gebruik als kampeerterrein.

De gemeente adviseert bezoekers dit weekend een alternatief te zoeken, zoals het recreatiegebied Rhederlaag bij Lathum.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten