Streeknieuws

Weg naar industrieterrein De Beemd in Velp dicht, ook hinder op A348

Viaduct bij De Beemd in Velp. Foto: Studio Rheden

VELP – De provincie Gelderland heeft vrijdagavond de weg onder het viaduct Overhagen naar industrieterrein De Beemd in Velp afgesloten. De weg blijft het hele weekend dicht, omdat de provincie bezig is met het vervangen van het viaduct.

Dat betekent dat fietsers en voetgangers niet op De Beemd kunnen komen. Het industrieterrein blijft met de auto wel bereikbaar via de snelweg A348.

Viaduct bij De Beemd in Velp. Foto: Studio Rheden

Viaduct bij De Beemd in Velp. Foto: Studio Rheden

Het verkeer op de snelweg A348 wordt met verkeersmaatregelen en een aangepaste snelheid langs de werkzaamheden geleid. Afsluiting van de A348 is niet nodig.

Naast het viaduct bij De Beemd wordt ook het viaduct Biljoen bij de aansluiting op de N785 bij Rheden onderhanden genomen. Dit viaduct is dit weekend niet dicht. Dat gebeurt in het weekend van 3 en 4 september.

Buiten de weekendafsluitingen blijven de wegen bereikbaar. De viaducten moeten in 2017 zijn vervangen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten