Streeknieuws

Dronken snorfietser breekt enkel na val tussen Velp en Rheden

Foto: archief Studio Rheden

VELP – Agenten hebben in de nacht van zondag op maandag tussen Velp en Rheden een dronken snorfietser gevonden die was gevallen. Hij had zijn enkel gebroken.

Omdat hij alcohol gedronken had werd hij meegenomen naar het politiebureau in Velp. Daar bleek dat hij erg last had van zijn enkel.

Na onderzoek door ambulancepersoneel bleek zijn enkel gebroken te zijn en moest hij naar het ziekenhuis.

Nadat zijn enkel in het gips was gezet werd hij overgebracht naar het politiebureau in Arnhem. Hij stond nog gesignaleerd voor een ander strafbaar feit waarvoor hij na het gipsen werd aangehouden. Daarnaast kreeg hij een proces-verbaal voor het rijden met alcohol op.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten