Streeknieuws

Achtervolging dief eindigt in crash in Velp

Foto: Facebook Politie Velp

VELP – Na een achtervolging door de politie is in de nacht van woensdag op donderdag een auto gecrasht tegen een verkeerslicht in Velp.

Agenten hadden de achtervolging ingezet na een diefstal van hogedrukspuiten in Huissen. De achtervolging eindigde op de Hoofdstraat ter hoogte van de kruising van de President Kennedylaan, toen de auto tegen een verkeerslicht botste.

Foto: Facebook Politie Velp

Foto: Facebook Politie Velp

Er waren geen andere voertuigen bij de crash betrokken. De bestuurder, die verdacht wordt van de diefstal, is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Arnhem.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten