Streeknieuws

Vermiste demente man in Velp gevonden via Facebook

Foto: archief Studio Rheden

VELP – Een 80-jarige demente man, die sinds woensdagmiddag werd vermist, is woensdagavond weer gevonden. Dat meldt de politie.

De man was woensdagmiddag voor het laatst gezien in de Kerkallee. De politie had Burgernet ingezet en een opsporingsbericht verspreid. De man is zwaar dementerend en had dringend medicatie nodig.

Dankzij een bericht op de Facebookpagina van de politie in Velp werd de man gevonden.’De vermiste man is dankzij een oplettende burger aangetroffen. Naar omstandigheden gaat het goed met de man’, aldus de politie.

 

 

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten