Streeknieuws

Verkeersinfarct in en rond Arnhem na ongeval en autobrand

Foto: Twitter @WIS_Dries

ARNHEM – Het verkeer in en rond Arnhem stond vrijdag de hele middag muurvast. Volgens de ANWB stonden er lange files op de snelwegen.

Oorzaak was een ernstig verkeersongeval eerder op de dag op de A12 bij knooppunt Grijsoord. Een vrachtwagen schoot door de middenberm, raakte een auto en kwam tegen een boom tot stilstand.

De automobilist kwam daarbij om het leven. Een medepassagier van de auto en de vrachtwagenchauffeur raakten licht gewond.

Door het ongeval stond het verkeer vanuit Utrecht op de A12 vast tussen afrit Wageningen en knooppunt Grijsoord. Wel waren vanaf 15.30 uur alle rijstroken daar weer vrij, maar tot in het begin van de avond stonden er files.

Vanaf de Duitse grens naar Utrecht was bij Arnhem-Noord de rijbaan dicht. Het asfalt was daar beschadigd na een autobrand.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten