Streeknieuws

Gasleiding in Laag-Soeren geraakt met een bijl

Niet de bewuste bijl. Foto: Pixabay

LAAG-SOEREN – Een opmerkelijk gaslek in Laag-Soeren. Daar was een gasleiding geraakt met een bijl. Dat meldt de brandweer in Dieren.

Bij werkzaamheden in een tuin werd de gasleiding geraakt met een bijl. De brandweer heeft metingen verricht en de omgeving tijdelijk afgezet.

Uiteindelijk heeft netbeheerder Liander het lek gedicht.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten