Streeknieuws

Rozendaal komt met gemeentelijk monumentenschildje

Gemeentehuis Rozendaal. Foto: Studio Rheden

ROZENDAAL – In de gemeente Rozendaal komen monumentenschildjes. De eerste wordt donderdag om 16.00 uur onthuld door wethouder George van Gorkum. Dat gebeurt op de dorpspomp op het pleintje aan de Slempkesstraat.

De gemeente wil zo laten zien dat zij trots is op de monumenten binnen de gemeente. Met het schildje moeten de monumenten goed herkenbaar worden.

De wethouder hoopt dat de eigenaren van een gemeentelijk monument willen meewerken door ook een schildje aan te brengen op hun pand of dorpspomp.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten