Streeknieuws

Politiebureau in Velp ook in de avond open

Foto: archief Studio Rheden

VELP – Het politiebureau in Velp gaat één dag in de week ‘s avonds open. Het gaat om een proef.

Vanaf maandag gelden er gewijzigde openingstijden voor het politiebureau. Op vrijdagavond gaat het politiebureau open van 18.00 tot 20.30 uur.

Verder is het politiebureau open op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 09.00 tot 12.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Op maandag en woensdag van 13.00 tot 17.00 uur kunnen inwoners ook naar het politiebureau Dieren of op dinsdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur naar het politiebureau in Doesburg. Een afspraak maken kan ook via 0900 – 8844.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten