Streeknieuws

Dierenvoedselbank uit Velp heeft weer een auto

Foto: Stichting Voedselbank voor dieren in Midden-Gelderland.

VELP – De dierenvoedselbank uit Velp heeft weer een auto. Een autobedrijf uit Deventer heeft de stichting een nieuwe wagen geschonken.

De stichting is opgericht door Marco Dierckx uit Velp en probeert mensen die het financieel lastig hebben te ondersteunen. Niet met voedsel voor mensen, maar voor hun huisdieren. Op die manier kunnen mensen die er eigenlijk geld voor hebben toch hun huisdier houden.

Afgelopen winter kwam tot overmaat van ramp de vorige auto niet meer door de keuring. De wagen werd gebruikt om de voedselpakketten voor de dieren te bezorgen.

De stichting wilde al het geld wat zij had gebruiken voor de dieren en daarom hebben de vrijwilligers tijdelijk met hun eigen auto gereden.

Na een oproep op Facebook door een van de vrijwilligers werd er een sponsor gevonden. Oprichter Marco Diercks van de dierenvoedselbank heeft de auto inmiddels opgehaald en daarmee kunnen de pakketten worden bezorgd.

De dierenvoedselbank is actief in de gemeenten Arnhem, Lingewaard, Rijnwaarden, Rheden en binnenkort ook in Doesburg.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten