Streeknieuws

Vuurkorf in Velp zorgt voor ophef

VELP – Een vuurkorf in de Emmastraat heeft woensdagavond voor consternatie gezorgd.

De brandweer en de politie kregen een melding van een brand in een woning op de eerste verdieping. Nadat de hulpdiensten in de Emmastraat kwamen bleek er helemaal geen sprake van een woningbrand.

Een aantal bewoners zat bij een vuurkorf op een dakterras. ‘ was er niks aan de hand. Denk goed na over waar u een vuurkorf plaatst. Een dakterras lijkt ons niet verstandig’, aldus de politie op Facebook.

Het vuur is door de bewoners geblust.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten