Streeknieuws

Arrestaties na achtervolging agenten tijdens Velleper Donderdagen in Velp

Foto: archief Studio Rheden

VELP – De politie heeft twee mensen aangehouden die vorige maand tijdens de Velleper Donderdagen agenten hadden achtervolgd en op het terrein van het politiebureau aan de Stationsstraat in Velp probeerden te komen.

Tijdens de Velleper Donderdagen werd een jongen van dertien aangehouden voor het rijden op een bromfiets met alcohol op. Bovendien had hij geen rijbewijs, omdat hij nog maar dertien jaar oud was.

Tijdens de aanhouding bemoeiden volgens de politie diverse omstanders zich ermee. Zij probeerden ook de aanhouding te voorkomen.

Tijdens de rit naar het politiebureau werden de agenten achtervolgd door een aantal van de omstanders. Bij het politiebureau probeerden de omstanders ook op het terrein van het politiebureau te komen. Agenten wisten dat te voorkomen.

Na een onderzoek heeft de politie twee mensen aangehouden. Zij zijn woensdagochtend aangehouden voor belemmering, openlijk geweld tegen goederen en bedreiging.

Tegen de twee zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten