Streeknieuws

Man (75) aangehouden op snelweg A348 bij Dieren

Foto: archief Studio Rheden

DIEREN – De politie heeft vrijdag een 75-jarige man van de snelweg A348 bij Dieren gehaald. De politie kwam de man op het spoor na een melding.

De man had geen vaste woon- of verblijfplaats en sprak bovendien geen Nederlands, Engles of Duits. Ook had hij geen pasport bij zich.

De man is na overleg met de vreemdelingenpolitie aangehouden. Hij is overgebracht naar Arnhem.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten