Streeknieuws

Openmonumentendagen in Rheden, het weekend in vijf tweets

Foto: archief Martin de Jongh

ELP – Het hele weekend waren zo’n veertig monumenten in de gemeente Rheden te bezoeken vanwege de openmonumentendagen. Van Kasteel Biljoen in Velp tot de begraafplaats in Rozendaal waren te bezoeken. Het weekend in vijf tweets.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten