Streeknieuws

Gemeente Rheden controleert op hondenbezit

Foto: Pixabay

DE STEEG – De gemeente Rheden gaat vanaf half september controleren op hondenbezit. Controleurs gaan huis-aan-huis controleren.

Zij hebben een geldig legitimatiebewijs en controleren of uw hond is aangemeld bij de gemeente. Het aantal honden bepaalt de hoogte van de aanslag voor de hondenbelasting.

Via www.rheden.nl kunt u een hond aan- of afmelden. Dit kan ook op het gemeentehuis in De Steeg en bij de gemeentelijke servicecentra in Velp en Dieren.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten