Streeknieuws

ROC A12 locatie Velp heet nu Astrum College

College van Bestuur en studenten van de locatieraad van het Astrum College. Foto: Astrum College

VELP – ROC A12 locatie Velp heeft een nieuwe naam. De school gaat sinds deze week verder onder de naam Astrum College.

Met de nieuwe naam en vernieuwde uitstraling wil het Astrum College zichtbaarheid geven aan het kleinschalige karakter van de school.

‘ROC klinkt groot en afstandelijk en het Astrum College is juist een hechte en betrokken gemeenschap’, aldus directeur Astrum College Ruud Peters. ‘Het is geweldig dat we dit schooljaar starten met een eigen merk waarmee we uiting geven aan onze visie op onderwijs en de kernwaarden die onze school typeren.’

Met de lancering van het nieuwe merk ging ook de nieuwe website astrumcollege.nl live.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten