Streeknieuws

Rheden trekt vijf ton uit voor nieuwe hockeyvelden in Dieren

Foto: Pixabay

DIEREN – De gemeente Rheden trekt 500.000 euro uit voor de aanleg van twee nieuwe hockeyvelden op het Nieuwland in Dieren.  Het geld is voor hockeyclub MHC Dieren.

De hockeyclub zit nu nog op het Nieuwland aan de kant van de Admiraal Helfrichlaan en gaat verhuizen naar de noordkant op de hoek van de Imboslaan en de Veldweg. Er komen twee hockeyvelden en een nieuw clubhuis.

De gemeente betaalt de twee hockeyvelden van kunstgras. Het clubhuis is voor rekening van de club zelf.

Het is de bedoeling dat MHC Dieren in 2017 gaat verhuizen.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten