Streeknieuws

Treinverkeer lag donderdagavond plat tussen Zutphen en Dieren door aanrijding

SPANKEREN – Door een aanrijding bij Spankeren reden er donderdagavond geen treinen tussen Zutphen en Dieren. Er zou sprake zijn met een aanrijding met een persoon.

Brandweer, ambulance en een traumaheli waren opgeroepen.

De extra reistijd voor treinreizigers was meer dan 60 minuten. Sinds vrijdagochtend rijden de treinen weer volgens het spoorboekje.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten