Streeknieuws

Finalist uit The Voice of Holland Sjors van der Panne komt naar Dieren

Sjors van der Panne. Foto: YouTube

DIEREN – Finalist uit The Voice of Holland Sjors van der Panne komt op vrijdag 23 september naar Dieren. Op uitnodiging van Theater RhederArt treedt hij dan op in de schouwburgzaal van Theothorne in Dieren.

Hij neemt zijn vaste muzikanten mee. Met zijn vertolking van het Nederlandstalige ‘chanson’ maakte Sjors veel indruk in ‘The Voice’ (2014).

Sjors is  van plan het publiek in Dieren te trakteren op de mooiste liedjes van zijn helden en heldinnen, onder wie Frank Boeijen, De Dijk, Claudia de Breij en Jacques Brel. Ook zijn eigen liedjes komen aan bod in Theothorne, zoals zijn nieuwe single Isabel.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Het optreden van Sjors is de eerste voorstelling van het nieuwe RhederArt-seizoen. De voorstelling van Sjors van der Panne begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 17,50 euro en zijn te bestellen via de website www.rhederart.nl .

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten