Streeknieuws

5000 euro subsidie voor het Groene Doeners Festival in Velp

Foto: Groene Doeners Festival in Velp

VELP – Het Groene Doeners Festival in Velp krijgt 5.000 euro subsidie van de gemeente Rheden.  Het festival is een initiatief van twee inwoners van Velp en wordt op zaterdag 8 oktober op het het terrein van Helicon MBO Velp.

Het is festival is voor kinderen en hun ouders en is gericht op duurzaamheid. Er zijn diverse activiteiten en er worden workshops gehouden. Ongeveer dertig bedrijven en diverse scholen doen mee. De organisatie verwacht minimaal 200 tot 300 bezoekers, maar hoopt op meer.

De gemeente Rheden vindt het festival een aanvulling is op de ‘Schooldag van de Duurzaamheid’, dat een initiatief is van de gemeente zelf.

Klik hier voor meer informatie over het Groene Doeners Festival in Velp.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten