Zeventien plannen om zorg in Rheden en Rozendaal te verbeteren

Foto: Pixabay

DE STEEG – De gemeente Rheden en Rozendaal hebben zeventien plannen ontvangen om de zorg in beide gemeenten te verbeteren. Begin vorige maand werd er een oproep gedaan om met ideeën te komen.

Iedereen kon meedoen, van professionele zorgaanbieders tot vrijwilligers en inwoners. Volgens de gemeenten moet zo’n idee nuttig zijn voor de inwoners van Rheden en Rozendaal, met name preventieve maatregelen.

Het is al de vierde keer dat er een oproep door de gemeenten werd gedaan. De laatste drie ronden leverden 54 initiatieven op. Vorig jaar werd er voor deze initiatieven 246.000 euro uitgetrokken en voor dit jaar ligt er weer zo’n bedrag klaar.

Op donderdag 29 september presenteren, om 19.30 uur, alle indieners hun eigen plan tijdens een pitchavond in Kastanjelaan 13 in Velp. Iedereen is welkom.