Streeknieuws

Jongeren in Rozendaal willen festival, kinderburgemeester en activiteitencentrum

Gemeentehuis Rozendaal. Foto: Studio Rheden

ROZENDAAL – Jongeren in Rozendaal willen onder meer een kinderburgemeester, een sportveldje, een WhatsApp-groep, een festival en een activiteitencentrum. Deze wensen hebben ze bij de gemeente Rozendaal neergelegd.

De afgelopen maanden hebben ruim twintig jongeren samen met een jongerenwerker en welzijnsorganisatie Radar Uitvoering Oost een plan gemaakt. Dit plan ligt nu bij de gemeente.

Wethouder Anton Logemann van onder meer Jeugdzaken gaat kijken naar het verlanglijstje van de jongeren.  Hij wil zich inzetten om een aantal ideeën voor elkaar te krijgen.

Wel maakt hij de vergelijking met een verjaardag. ‘Daar staat van alles op, maar eigenlijk weet je ook dat je niet alles krijgt. Dat zal wellicht ook het geval zijn bij dit wensenlijstje van de jongeren. Dat laat onverlet dat ik wel mijn best wil doen om haalbare en betaalbare wensen te realiseren.’

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten