Streeknieuws

Hotel De Valkenberg in Rheden ontruimd door brandje

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Hotel De Valkenberg aan de Arnhemsestraatweg in Rheden is donderdagavond een tijdje ontruimd geweest. Er was rookontwikkeling in de keuken ontstaan.

Een sigarettenpeuk was de boosdoener. Die lag bij een rooster voor de luchttoevoer naar de keuken en daardoor kwam er rook in de keuken. Er waren zo’n tien mensen in het zorghotel van het Rode Kruis die even naar buiten moesten.

Er raakte niemand gewond.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten