Streeknieuws

Yahala Awal Aman en Mireille Baart winnen Posbankloop in Velp

Havard Lalit Ogland. Foto: Studio Rheden

VELP – Yahala Awal Aman kwam zondag bij de mannen als eerste over de finish van de Posbankloop in Velp. 

Hij legde de tien Engelse mijlen als snelste af. Bij de vrouwen won Mireille Baart.

Eerder op de dag werd ook een kortere afstand gelopen, vier Engelse mijlen. Hier won bij de mannen Havard Lalit Ogland en bij de vrouwen Irene van Lieshout.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten