Streeknieuws

Drie automobilisten in Rozendaal en Velp betrapt met alcohol op

Foto: Pixabay

VELP – De politie heeft afgelopen weekend in Velp en Rozendaal drie automobilisten betrapt die met teveel alcohol op achter het stuur zaten.

Een 51-jarige Velpenaar werd op De Del in Rozendaal aangehouden. Op de Parkstraat in Velp werd een 39-jarige man uit Velp betrapt. Een 28-jarige Arnhemmer liep op de Larensteinselaan in Velp tegen de lamp.

Op de Waterstraat werd een 46-jarige Arnhemmer aangehouden. Later op het politiebureau bleek dat hij nog onder de limiet zat en mocht zonder proces-verbaal weer naar huis.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten