Streeknieuws

Net te laat met bezwaar tegen bouw voetgangersbrug op station Dieren

Voetgangersbrug Traverse Dieren. Foto: nieuwsbrief Traverse Dieren

DIEREN – Een bezwaar tegen de bouw van een voetgangersbrug op het station in Dieren is door de gemeente Rheden afgewezen, omdat het bezwaar net een paar dagen te laat was ingediend.

De Stichting Hart in Takt had het bezwaar op 18 juli ingediend en een dag later nog persoonlijk afgegeven op het gemeentehuis in De Steeg. Volgens de regels moet er na de bekendmaking van de vergunning voor de bouw binnen zes weken protest worden aangetekend. In dit geval gebeurde dat vijf dagen te laat.

Volgens de gemeente was de stichting uitgegaan van de datum van publicatie van de vergunning in de Regiobode, maar de termijn gaat al lopen als de vergunning naar de aanvrager gaat en dat staat volgens de gemeente ook zo in de advertentie.

Het college van burgemeester en wethouders heeft daarom het bezwaar van de stichting niet-ontvankelijk verklaard.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten