Streeknieuws

Man (22) opgepakt voor beroving vrouw in Velp

Foto: archief Studio Rheden

VELP – Een 22-jarige man uit Vaassen is aangehouden voor een overval op een 69-jarige vrouw uit Velp in december 2015. Dat meldt het programma Bureau GLD van TV Gelderland.

De vrouw had net geld uit de pinautomaat bij de ABN AMRO aan de Hoofdstraat gehaald. Een man pakte het geld en de vrouw viel op de grond. Haar man, die de auto zat, zag de overval en kreeg een hartaanval. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft dinsdagochtend de man uit Vaassen als verdachte aangehouden.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten