Streeknieuws

Wat was het warm in september! Dat klopt

Foto: Pixabay

DEELEN – Het was in september uitzonderlijk warm in onze regio. Dat meldt weerinstituut MeteoGroup in Wageningen.

De gemiddelde temperatuur in september in deze regio lag op het officiële meetstation in Deelen op 23,8 graden.

Dat is bijna vijf graden meer dan het jaargemiddelde van 19,1 graden. September telde dagen met zomerse temperaturen van boven de dertig graden.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten