Streeknieuws

Streeknieuws nu ook op Studio Rheden TV

Foto: Studio Rheden

VELP – Het streeknieuws is nu ook te lezen op Studio Rheden TV.  Met tekst-tv is 24 uur per dag het laatste nieuws uit Rheden en Rozendaal te lezen op televisie.

Daarnaast blijft het nieuws ook te lezen via de site www.studiorheden.nl en via social media, zoals Twitter en Facebook.

Via Ziggo op kanaal 36

Studio Rheden TV is met een mediabox van Ziggo, die elke abonnee heeft, te zien op kanaal 36. Zonder mediabox kun je kijken via kanaal 346.

Binnenkort ook via KPN en andere aanbieders

Vanaf medio oktober komt de tv-zender ook op Tele2. Op donderdag 24 november gaan KPN en diverse andere glasvezelaanbieders zoals Telfort, XS4ALL en Glashart Media ook Studio Rheden TV doorgeven op kanaal 324.

Studio Rheden TV is ook te zien via internet. Klik hier voor alle ontvangstmogelijkheden van radio en televisie van Studio Rheden.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten