Streeknieuws

Servicecentrum Velp verhuist 10 oktober naar Rabobank

Foto: archief Studio Rheden

VELP – Het nieuwe servicecentrum van de gemeente Rheden in het pand van de Rabobank aan de Overtuin in Velp gaat maandag 10 oktober open. Dat meldt de gemeente Rheden.

Nu zit het servicecentrum nog aan Den Heuvel in Velp, maar vanaf 10 oktober kunnen inwoners van Velp aan de Overtuin terecht voor zaken als een nieuw paspoort of verlening van een rijbewijs.

‘Deze publiek private samenwerking is zeker uniek te noemen in onze regio en levert voor beide partijen een win-win situatie op als het gaat om dienstverlening en veiligheid’, legt burgemeester Petra van Wingerden uit.

Vanaf maandag 10 oktober gaat het servicecentrum in Velp in de middag op afspraak werken. Via www.rheden.nl of 026 – 497 69 11 kan een afspraak gemaakt worden. In de ochtend kan iedereen zonder afspraak binnenlopen.

Vrijdag 7 oktober om 15.30 uur is de officiële opening en iedereen is dan welkom om langs te komen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten