Streeknieuws

Velpenaar ladderzat achter het stuur en vliegt uit de bocht in Nijmegen

Foto: Pixabay

NIJMEGEN – Een dronken automobilist uit Velp is zaterdagavond in Nijmegen uit de bocht gevlogen en tegen een boom gebotst. De 32-jarige man was volgens de politie zo dronken dat hij niet meer op zijn benen kon staan.

Nadat hij tegen de boom botste was hij er lopend vandoor gegaan. Na een tip van een omstander zagen agenten de man in de berm zitten. Hij kon niet meer op zijn benen staan, maar had volgens de politie nog wel de autosleutels in zijn handen.

Het rijbewijs van de man is ingevorderd en bovendien kreeg een proces-verbaal voor dronken achter het stuur zitten en het verlaten van de plaats van het ongeval.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten