Streeknieuws

Veel vertraging richting A12 door verkeersongeval

Foto: Twitter/@OvD_Ramon

ARNHEM – Een belangrijke weg om vanuit Velp en Rozendaal naar de snelweg A12 te gaan was donderdag tijdens de ochtendspits afgesloten na een verkeersongeval.

Op de kruising van de Apeldoornseweg en de afslag Arnhem Noord waren twee auto’s op elkaar gebotst. De wegen richting de afslag stonden daardoor muurvast.

Ook op de snelweg zelf stond een file.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten