Streeknieuws

Met sirenes aan zocht de brandweer Dieren naar nieuwe vrijwilligers

Foto: Martin de Jongh

DIEREN – Met de sirens van de brandweerwagens aan zocht woensdagavond het brandweerkorps in Dieren naar nieuwe vrijwilligers. Er werden huis-aan-huis flyers verspreid en op straat werden mensen aangesproken.

Wie interesse heeft om bij de brandweer te gaan, kan meer informatie vinden op: www.brandweer.nl/gm of bellen met 088 – 355 58 75

Kijk hier naar de reportage van mediapartner Omroep Gelderland

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

 

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten