Streeknieuws

Servicecentrum in Velp zit nu bij de Rabobank in

Foto: archief Studio Rheden

VELP – Het nieuwe servicecentrum van de gemeente Rheden zit sinds maandag in het pand van de Rabobank aan de Overtuin in Velp.

Eerst zat het servicecentrum nog aan Den Heuvel in Velp, maar sinds maandag kunnen inwoners van Velp aan de Overtuin terecht voor zaken als een nieuw paspoort of verlening van een rijbewijs.

‘Deze publiek private samenwerking is zeker uniek te noemen in onze regio en levert voor beide partijen een win-win situatie op als het gaat om dienstverlening en veiligheid’, legt burgemeester Petra van Wingerden uit.

Het servicecentrum in Velp werkt in de middag op afspraak. Via www.rheden.nl of 026 – 497 69 11 kan een afspraak gemaakt worden. In de ochtend kan iedereen zonder afspraak binnenlopen.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten