Streeknieuws

Verkeerslichten Velperbroekcircuit waren urenlang uit door storing

Foto: Twitter / @WIS_Harold

VELP – De verkeerslichten op het Velperbroekcircuit bij Velp waren maandag tijdens de ochtendspits uitgevallen. Volgens Rijkswaterstaat was er sprake van een storing.

Medewerkers van Rijkswaterstaat werden ingezet om het verkeer op het verkeersplein te regelen. Het verkeer kon redelijk goed doorrijden.

Rond 08.00 uur werkten de verkeerslichten weer.

 

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten