Streeknieuws

Vertraging op A12, vrachtwagen in berm bij Velperbroek

Velperbroekcircuit. Foto: Studio Rheden

VELP – Bij Velperbroekcircuit stond woensdag tijdens de avondspits een vrachtwagen in de berm. Dat zorgde voor vertraging voor het verkeer.

Er stond een file in de richting van Duitsland. De rechterrijstrook was afgesloten.

De vrachtwagen werd met een berger uit de berm getrokken en daarna kon de rechterrijstrook worden vrijgegeven.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten