Verenigingen

Algemene ledenvergadering Rhedense CDA in Velp

Foto: CDA

RHEDEN – Op maandag 17 oktober om 20.00 uur is iedereen van welkom  in Parkstaete in aan Parkstraat 3b in Velp om kennis te komen maken met de fractie en het bestuur van de CDA in de gemeente Rheden. 

Op de agenda van de Algemene Leden Vergadering staan de landelijke verkiezingen in 2017 en de gemeentelijke verkiezingen in 2018. Verder komen de lokale ontwikkelingen met wethouder Tjebbe Vugts en fractievoorzitter Bert de Lange uitgebreid aan de orde.

Ook de provinciaal CDA-gedeputeerde Bea Schouten is van de partij.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten