Streeknieuws

Woningen in Velp tijdelijk ontruimd door gaslek

Foto: Facebook Politie Velp

VELP – Enkele woningen in de Thorbeckestraat in Velp waren vrijdagmiddag ontruimd. Bij werkzaamheden was een gasleiding geraakt.

Het ging om een wijktransportleiding. Doordat er veel gas vrij kwam was er in de omgeving een gaslucht te ruiken.  Uit metingen bleek dat er geen gevaarlijke concentraties gas in de omgeving aanwezig waren.

Netbeheerder Liander heeft de gasleiding afgesloten. Daarna werden de woningen en de straat weer vrijgegeven. De brandweer keerde daarna huiswaarts.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten