Streeknieuws

Vrouw uit Dieren opgepakt voor inbraak in Heerde

Foto: Pixabay

HEERDE  – Een 31-jarige vrouw uit Dieren is samen met twee mannen uit Ede en Heerde aangehouden voor een inbraak in Heerde.

De politie had een melding gekregen dat er bij een woning in Heerde was ingebroken. Een oplettende buurtbewoner had het kenteken van de vermoedelijke inbrekers genoteerd.

Op de A28 bij Zwolle werd de auto met het bewuste kenteken gezien door agenten in een politiewagen met apparatuur die kentekens kan scannen. Bij een carpoolplaats zijn de inzittenden van de auto aangehouden.

In de wagen lagen diverse spullen, zoals drugs en diverse gereedschappen.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten