Streeknieuws

Veerpontje Rheden vaart weer tijdens de herfstvakantie

Foto: Wikimedia Commons / S.J. de Waard / CC-BY-SA-3.0

RHEDEN – Het veerpontje tussen Rheden en recreatiegebied Rhederlaag bij Lathum gaat bij wijze van proef weer varen tijdens de herfstvakantie. Sinds zaterdag vaart het pontje weer.

‘De afgelopen jaren is gebleken dat het juist in het najaar erg mooi weer kan zijn en er behoefte is aan een overtocht. Bij wijze van proef heb ik met de gemeente Rheden afgesproken dat ik mijn seizoen dit jaar iets mag verlengen’, meldt eigenaar Richard van Oijen op de website van het veerpontje.

Normaal eindigt het vaarseizoen op 30 september. Tijdens de herfstvakantie, van zaterdag 15 oktober tot en met zondag 30 oktober, vaart het pontje dagelijks tussen 10.00 en 18.00 uur.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten