Streeknieuws

Loslopende hond bijt schaap van Rhedense Schaapskudde

Foto: Facebook De Rhedense Schaapskudde

RHEDEN – Een loslopende hond heeft een schaap van de Rhedense Schaapskudde te pakken gehad. Dat meldt de Rhedense Schaapskudde op Facebook.

Op een foto is bloed bij een poot van het  schaap te zien. ‘Toch jammer dat u uw loslopende hond niet onder controle had. Het schaap is u erg dankbaar. Ook erg sportief dat u even kwam kijken hoe het met het schaap ging’,  staat op de Facebookpagina van de Rhedense Schaapskudde.

‘Een cursus gehoorzaamheid voor de hond en interesse tonen in wat u veroorzaakt heeft zou u geen kwaad doen’, is een tip die de schaapskudde geeft aan het baasje van de hond.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten