Verenigingen

Cabaratier Mark van de Veerdon te gast bij RhederArt in Dieren

Foto: RhederArt

DIEREN – Bij theater RhederArt in Dieren  is zaterdag 5 november Cabaretier Mark van de Veerdon te gast. In de schouwburgzaal van Theothorne aan het Callunaplein doet hij een try-out van zijn voorstelling ‘Kaaskleum’.

Van de Veerdonk verbaast zich over de vele nutteloze dingen waarmee wij ons omringen. Hij moet er niets van hebben en gaat liever op zoek naar dingen die er wél toe doen.

De cabaretier belooft een ‘lachspektakel’ van twee maal 50 minuten. Ook in ‘Kaaskleum’ kun je hem hangend en zittend tegen, onder of bovenop een idioot decorstuk aantreffen. Dat is zo onderhand zijn handelsmerk geworden.

Aanvang 20.00 uur. Toegangprijs 12,50 euro. Kaarten via: www.rhederart.nl

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten